neděle 29. května 2016

Noví členové se představují – Angelica Arless

Přivítejme novou členku spolku Skrývanka pod Magnólií, Angelicu Arless, kterou si mnozí z Vás pamatují jako starostku Godrikova dolu. Po několika měsících, během kterých cestovala po dalekých končinách a sbírala inspiraci (dle našich informací především v zemích věčného sněhu), se vrátila zpět na hrad a přidala k návrhářům naší Skrývanky. Čím nás překvapí?
Jakými návrhy se nám představí sobí představitel našeho spolku?

Velevážené publikum.
Slyšte, slyšte. Sob je zpátky a přiváží s sebou své návrhy ještě pokryté sněhobílým popraškem z toulek po sněžných oblastech. Při osahávání prosím dávejte pozor, aby vám neumrzly ty špinavé prstíky. Kdo má prsty čisté, ten se bát nemusí.

Již hle dopředu, na pannách jsou vystaveny výtvory, které by nikdo z kopýtka nečekal. Ač nemá ruce, šít jí docela jde!

Jako první můžeme na sličném panákovi viděti velikonoční vestičku. Utkaná je z jemné látky a opatřena kouzlem velikým! V zimě hřeje, v létě chladí!


Přejděte k dalšímu panákovi prosím! Zde můžete vidět velkou podobu s bývalým vedoucím Příčné ulice Erniem Cihličkou! Ten stál nevědomě modelem pro jeskynního muže. Bederní roušku prosím nezkoumat podrobněji, slabší nátury by mohli omdlít!


Že se vám zdá podobný další panák? Není divu! Modelem byl mrzimorský student Andrew Uroboros a stal se tak Kissákem! Pro mnohé dámy se třeba stane rytířem v zářivé zbroji.

Postupujte dále! Nyní zde máme pan více, které nám hrdě představují plavky. Zima jim rozhodně není, jsou přece plastové. Část těch plavek se vám může zdát povědomých, prodávají se na PU.



Další sada pan a několik panáků se hodí do aktuálního dění na škole. Hle, sedmibojařská trika, kraťasy a podkolenky. Původně vytvořená s tímto speciálním znakem jako dresy pro soutěžící, dnes již jsou volně v prodeji.



A tamhle na konci máme šaty tanečnice tanga. Panna se nám někam zaběhla, tu je máme s levitujícím kouzlem.


Toť vše, pugéty netřeba, žrádla mám doma dost!

4 komentáře:

  1. Jeskyní muž je boží! A to vysvalený břicho! :D:D
    Jinak sedmibojařský set je moc povedený. Tenhle styl se mi opravdu moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem ráda, že jsem alespoň někoho potěšila :D:D
      Měla jsem štěstí se sedmibojem, že si tenkrát vybrali mě a mohla jsem spolupracovat na tehdejších dresech. Ta idea dresů jako v HP byla dobrá i to pěkně vyšlo na postavičkách..

      Vymazat
  2. Ten plášť vypadá skvěle, ale asi bych si netroufl promenádovat se po hradě takhle na lehko!

    OdpovědětVymazat