pátek 20. května 2016

Ohlédnutí za plesovou sezónou

Nyní, když i pozdní jarní plesy skončily, se můžeme ohlédnout a zhodnotit, jak se kdo oblékal, ale hlavně jak kdo navrhoval. Kdo zářil a kdo musí na svém navrhovacím umu ještě zapracovat? Podívejme se společně na výsledky prvního kola návrhářské soutěže "Vezmi do ruky jehlu a nit".

Je skvělé, že navrhují i ti, kteří nejsou členové Skrývanky. Znamená to, že návrhářství je stále vyhledávaná aktivita, která veřejnost baví. 

Slečna Bibi Anne vytvořila kolekci, která decentně zdobí. Neurazí ani mladou dámu, ani ženu v důstojném věku. Mladá návrhářka zvolila kombinaci přírodních barev s akcenty modré.






Lenora de Grave, studentka 1. ročníku, vsadila na odvážnost modelů, přesto ve své dílně najde vhodné šaty i pro cudnou čarodějku.





Zmijozelská návrhářka, Narcisse Cinerea, zvolila jednoduchý styl bez zdobení, jako Valentino v roce 2012. Vystřídala různé délky sukní, zřejmě dle toho, kde se v sále topilo či nikoliv.






Třetí ročníky a Havraspár reprezentuje také Nikoleta Hudson, jež vsadila na výrazné barvy. Majitelky šatů určitě v sále nikdo nepřehlédl.



Tess Boneová, studentka z Mrzimoru, navrhla večerní šaty s příběhem zimy. Vsadím svůj klobouk, že dámy v těchto šatech nikdo nepřehlédl.




Soutěže se zúčastnila také známá návrhářka Wenai Lafayette. Své počiny zveřejnila zde.

---

Co říkáte na módu z letošních plesů? A co nás čeká příště?

3 komentáře:

  1. Přiznám se, že mě překvapilo, kolik dalších skvělých návrhářek na škole ještě máme. Klobouk dolů, dámy! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jů! Já jsem ve Skrývance o.O (Tess)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Bibi Annin 2. a 4. navrh je naprosto dechberouci. Stejne tak Lenorin posledni. Tyto bych si do satniku opravdu rada poridila!

    OdpovědětVymazat